Hva er RTP for spillene/automatene deres?

Endret Wed, 24 Jul ved 9:16 PM

Return to Player (RTP) er betegnelsen som brukes for å beskrive hvor stor prosentandel av alle satsede penger en spilleautomat betaler tilbake til spillerne over tid.

Hvis du for eksempel satser 1 000 euro på en automat som har en RTP på 90 %, kan du forvente å få tilbake omtrent 90 euro i gevinster.

Husk at dette er beregnet ut fra millioner av spilte runder og på lang sikt.

Nesten hva som helst kan skje på kort sikt, så du bør bare satse med penger du er forberedt på å tape.

Den teoretiske tilbakebetalingen til spilleren finner du i spillereglene. Velg et spill og finn Info/Payable-ikonet for å se de fullstendige spillereglene og RTP.