Abstinensene mine er borte.

Endret Wed, 24 Jul ved 8:36 PM

Du kan være trygg på at pengene dine er trygge hos oss. Forsikre deg om at du ikke har noen utestående bekreftelse. Fra uttaket er behandlet og utbetalt fra vår side, tar det 1-5 bankdager før pengene er på bankkontoen eller e-lommeboken din. Vær oppmerksom på at lørdager, søndager og helligdager ikke regnes som bankdager. Hvis uttaket ditt ikke er på bankkontoen din etter dette tidspunktet, ber vi deg kontakte oss og oppgi følgende: Kontoutskrift fra banken For at vi skal kunne spore betalingen din, trenger vi en PDF-fil av en kontoutskrift fra nettbankkontoen din. Vi trenger å se IBAN-nummeret og alle betalingstransaksjoner fra den dagen du gjorde uttaket og frem til i dag. Skjermbilde fra e-lommebok-kontoen din (Skrill, MuchBetter, Neteller-uttak) For at vi skal kunne spore betalingen din, trenger vi et skjermbilde fra e-lommebokontoen din som viser alle betalingstransaksjonene fra den dagen du gjorde uttaket og frem til i dag. Når vi har mottatt det forespurte dokumentet fra deg, vil vi kunne eskalere dette til betalingsteamet for undersøkelse.